• Обновено
Скоро природна празничка борска батерија управувана со венец, 5,00

Скоро природна празничка борска батерија управувана со венец, 5,00

Buyers rating:
DEN 735.84

Тековен

Скоро природно завршете ја шемата за декор за одмор со оваа вештачка зимска венец, комплетно дизајнирана од реалистично борова зеленило во палета на сезонски зимзелени дрвја за да помогне во евоцирање на Божиќниот дух. Пристигнувајќи пред-удари со 50 чисти LED светла (управувана батерија) за да се елиминираат tangles, без напор ќе осветли секој простор во кој живее. Одлично за изложување на мантија, голи шалтер или скалила, оваа импресивна вештачка вештачка вештачка вештачка вештачка 9 ', несомнено, ќе заврши традиционална поставка за празници за наредните години. Скоро природни вкупни димензии на производот : 108in. W x 10in. D x 5in. Ч; Мерењата се од дното на растението до најоддалечениот продолжено стебло на растението. Димензиите на ширина се исто така пресметани од најоддалечената испружена димензија . робусна колекција на вештачко зеленило. Совршено за мантили, полиња, бројачи и банатори. Пред-строги со 50 чисти LED светла што ги елиминираат tangles и јазлите. Управувана батерија. Препорачано само за употреба во затворен простор. Вештачките растенија се произведуваат со употреба на синтетички материјали и се добро дизајнирани и конструирани за да бидат животни по изглед. Предметот ќе треба да се обликува кога ќе се отстрани од кутијата; Оваа венец може лесно да се наведнува за целите на преобликување - ве молиме одделете и пената за да ја постигнете посакуваната полнота.

Параметри на производот

Стоката во категоријата