• Обновено
12 W 92 H Lifetime vinyl, обичај три еднакви панели, подигнати ролетни со панели, w-shutter-loks, полноќно сино

12 W 92 H Lifetime vinyl, обичај три еднакви панели, подигнати ролетни со панели, w-shutter-loks, полноќно

Buyers rating:
DEN 4571.84

Тековен

Нашите подигнати панели поредени по нарачки обезбедуваат мерка на едноставна, непобитна елеганција. Прецизната, автентична длабочина на нашите панели создава живописен карактер и интересни сенки за повеќе сценска фасада, без разлика дали е за современи дизајни или повеќе историски изглед. Шутнерите ги надополнуваат стиловите од Кејп Код до Федерален, стил на ќерамиди, Foursquare и многу повеќе. Вклучува пар ролетни и хардвер за појавување на бои. Најлесна инсталација - Инстали за неколку минути со вклучен хардвер. Поради материјали, ширините и должините се номинални +/- 1/2 ". Трајни градежни карактеристики се обликувани низ боја и јасен текстура на дрва.

Параметри на производот

Стоката во категоријата