• Обновено
Двогледи на Steiner Predator

Двогледи на Steiner Predator

Buyers rating:
DEN 687.84

Тековен

Гигант скок напред во двогледен дизајн и функција. Овој напреден оптички дизајн одржува сè во фокусот, близу и далеку. 10x зголемување, облоги за мачки и широко видно поле ги прават овие идеални двогледи за лов. Технологијата на уникатната мачка (прилагодена на бојата) ви овозможува да видите елени и друга игра што се кријат во зеленило и сенка. Новиот предатор го задржува пленот во фокусот со која било брзина, кое било растојание. Напредните леќи за мачки откриваат игра скриена во корица или сенка. Светлата гаранција за длабочина на 3Д не опфаќа штета, загуба или кражба.

Параметри на производот

Стоката во категоријата